Digitale belastingbalie

In deze Digitale Belastingbalie vindt u snel en gemakkelijk informatie over onze producten en diensten, bijvoorbeeld:
- aanslagen en correspondentie inzien
- bezwaar maken
- automatische incasso aanvragen, wijzigen of stopzetten
- kwijtschelding aanvragen
- betalingen raadplegen

Inloggen met DigiD

Deze Digitale Belastingbalie is persoonlijk, hiervoor dient u eerst in te loggen met uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op de DigiD afbeelding of op de verwijzing hieronder om in te loggen. U wordt dan doorverwezen naar de beveiligde site van DigiD. Na login komt u automatisch terug op de beveiligde pagina van het Digitale Belastingbalie.

Wat is DigiD?

DigiD staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. U kunt zelf uw DigiD aanvragen op www.digid.nl. Met uw DigiD kunt u bij steeds meer overheidsinstellingen terecht.

Voor ondernemers

Bedrijven die een aanslag hebben ontvangen kunnen inloggen met eHerkenning. U kunt alleen inloggen met eHerkenning betrouwbaarheidsniveau 2+ of hoger.

Wat is eHerkenning?

eHerkenning is de manier van inloggen voor ondernemers; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. U kunt zelf uw eHerkenningsmiddel aanvragen op www.eherkenning.nl. Met uw eHerkenningmiddel kunt u als ondernemer bij steeds meer overheidsinstellingen terecht.